5
Mayıs
2024
Pazar
ISPARTA

EGAFED'ten yangınzedelere yardım

Ege Akdeniz Genç İşadamları Federasyonu (EGAFED), 48. Yönetim Kurulu toplantısını Isparta’da yaptı.

Isparta Genç İşadamları Derneği’nin (IGİAD) ev sahipliğinde Isparta Oteli’nde gerçekleştirilen toplantı Federasyon Başkanı Efkan Ceylan iş adamları katıldı.

Toplantıda, Manavgat’ta yaşanan yangın sonrası evsiz kalan 59 aileye acılarını hafifletmek ve yaralarını sarmaya yardımcı olmak adına EGAFED başta olmak üzere bünyesinde bulunan Antalya, Aydın, Didim, Gazipaşa, Isparta, Kuşadası, Kütahya, Simav, Söke ve Uşak Genç İşadamları Dernekleri tarafından eşya ve giyecek yardımı başlatılmasına karar verildi.

Ayrıca EGAFED üyelerinin beraberliklerini güçlendirmek adına ve ticari birlikteliklere ilk adımı attıkları “Ticari Koordinasyon” buluşmalarının yoğun yaz sezonu nedeniyle ağustos sonuna ertelenmesi kararı alındı.

Toplantıda söz alan IGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Karabulut, Ticaret ve Sanayi Odası’nın öncülüğünde Isparta’da kurulması planlanan İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM) için her türlü desteği verdiklerini bildirdi.

Bu arada “Kanımızın Yetmemesi Kanımıza Dokunuyor” sloganıyla başlatılan kan bağışı kampanyasına da gönüllü katıldıklarını belirten Karabulut, ayrıca geçen hafta Burdur’da Genç İşadamları Derneği yöneticilerini ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulunduklarını kaydetti.

EGAFED Başkanı Efkan Ceylan, toplantının sonunda IGİAD üyelerine kendilerine gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür etti. Ceylan, günün anısına teşekkür plaketini IGİAD Başkanı Karabulut’a takdim etti.

iha
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2008 Perşembe 23:19:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?