5
Mayıs
2024
Pazar
ISPARTA

Elma cipsi satışa çıkıyor

ELMA CİPSİ SATIŞA ÇIKIYOR

Isparta'nın Atabey İlçesinde bulanan Elmasu Fabrikası'nda üretilen elma cipsi'nin 5 ay içerisinde iç piyasada satışa sunulacağı bildirildi.

Isparta'nın Atabey İlçesinde faaliyet gösteren ve Demirel ailesine ait olan Elmasu Fabrikası'nda üretilen elma cipsinin iç piyasaya sunulması için hazırlıklar tamamlanıyor. Yıllık 150 ton üretilen elma cipsi, 2010 yılının ilk aylarından itibaren iç piyasaya sunulacak.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Fabrikanın Üretim Sorumlusu Derya Korkmaz, elma cipsi üretiminin bu zamana kadar büyük bölümün ihracat yapıldığını anlattı. İhraçtan kalan ürünün de yurt içinde pasta ve bisküvi sanayinde değerlendirildiğini belirten Korkmaz, elma cipsinin çocuk sağlığı açısından çok önemli olduğuna dikkat çekti.

DİYET YAPANLARDA CİPS YİYEBİLECEK

Diyet yapmak isteyenler için de sağlıklı beslenme imkanı sunan elma cipsinin önümüzdeki dönemde iç pazarda da satışı konusunda projeler üretildiğini kaydeden Korkmaz, “Elma cipsi çok sağlıklı bir ürün. Özellikler kilolardan şikayet eden ve diyet uyguladığı için cips yiyemeyen insanlar artık elma cipsi yiyebilecek”dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2009 Cuma 15:04:04
Güncelleme :20 Kasım 2009 Cuma 15:14:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?