5
Mayıs
2024
Pazar
ISPARTA

Eruygur Paşa kardeşini kaybetti!

Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanıp, daha sonra tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edilen emekli Orgeneral Şener Eruygur'un Isparta'da yaşayan kız kardeşi kansere yenik düştü.

Ergenekon soruşturması kapsamında Temmuz 2008'de İstanbul Nöbetçi 13. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından tutuklanıp, daha sonra tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edilen emekli Orgeneral Şener Eruygur'un Isparta'da yaşayan kız kardeşi Sevgi Duygulu (60) kansere yenik düştü.

Uzun süredir İzmir'de tedavi gördüğü öğrenilen Sevgi Duygulu'nun cenazesi bugün öğleyin Mimar Sinan Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Emekli Orgeneral ve halen Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı olan Şener Eruygur rahatsızlığı nedeniyle katılamadı. Eruygur'un eniştesi Mehmet Çankaya, Eruygur'un neden cenazeye katılmadığına ilişkin soruya "Kendisi zaten rahatsız. Evinde istirahat ediyor. Rahatsızlığından ötürü kardeşinin ölüm haberini vermedik. Rahatsızlığından ötürü gelmesi zaten mümkün değil" dedi.

Duygulu'nun cenazesine kızları Deniz Görgülü, Meltem Arıkan ile kocası Necati Duygulu, damatları Tolga Görgülü, Tamer Arıkan, dünürü Dr. Ali Görgülü, ADD Isparta Şube Yönetimi ve Duygulu'nun sevenleri katıldı. Sevgi Duygulu'nun kızları Meltem Arıkan ve Deniz Görgülü annelerinin tabutu başında ağlayarak dua ettiler. Cenazede askeri çelenk olmaması dikkat çekerken, Duygulu sevenlerinin omuzlarında son yolculuğuna uğurlandı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2009 Çarşamba 17:21:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?