5
Mayıs
2024
Pazar
ISPARTA

Evden 8 kamyon çöp çıktı

ISPARTA'DA ÇÖP EV OPERASYONU

Isparta'da, üniversite öğrencilerinin yoğun bulunduğu Kutlubey Mahallesi'nde bir evden sekiz kamyon çöp çıktı.

Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne gelen bir ihbar üzerine Kutlubey Mahallesinde bir evde denetim yapıldı. Eve giren ekipler çöp yığınlarıyla karşılaştı. Tek başına yaşayan yaşlı adamın evinden sekiz kamyon çöp çıkarıldı.

Mahalle sakinleri yaptıkları açıklamada, ev sahibinin sürekli eve çöp getirme alışkanlığı olduğunu dışarıda ne bulursa bir poşete katarak evinde depoladığını, belediyeye müracaat ederek evin temizlenmesi için talepte bulunduklarını dile getirdi.

Temizlik İşleri Müdürü Hasan Parlakyıldız, mahalle sakinlerinden gelen ihbar üzerine eve girebilmek için yasal izin aldıklarını belirterek "Bu güne kadar çeşitli mahallelerde böyle hastalığı olan vatandaşların evinde temizlik yaptık. Buradaki evin de bunlara benzer bir manzarası olacağı kanısı ile iki arkadaşı görevlendirerek evin temizlenmesini istedik. Ancak gelip görünce manzara bizi hayrete düşürdü. Ev tavana kadar çöple dolu. Etrafta ise ölmüş hayvanlar vardı. Artık tüm hastalıkların yayılacağı bir yuva haline dönmüş. Evden sekiz kamyon çöp boşalttık. Ayrıca evi ilaçladık ve yıkadık."

ISPARTA'DA ÇÖP EV OPERASYONU
İHA
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2009 Cuma 10:59:01
Güncelleme :23 Ekim 2009 Cuma 14:24:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?