5
Mayıs
2024
Pazar
ISPARTA

Filistin ve Lübnan yararına kermes

Saadet Partisi Hanım Komisyonu Isparta Başkanlığı, Filistin ve Lübnan'da yaşayan Müslümanlar'a destek vermek amacıyla kermes düzenledi. 

Dört gün boyunca açık olacak kermese Ispartalılar'ın destek vermesi için çağrıda bulunuldu. Kermeste ayrıca Filistin, Lübnan ve Irak'ta yaşanan insanlık dışı olayların fotoğrafları asıldı. Saadet Partisi Hanım Komisyonu Isparta Başkanı Sevim Gencay, Saadet Partisi Hanım Komisyonları olarak yaşanan vahşetin durdurulması için ellerinden geleni yapacaklarının altını çizdi. Gencay, "Bu zulüm ve vahşet, Filistin'de Lübnan'da ve Irak'ta had safhaya ulaşmıştır. Emzikli bebekler, anneler, ihtiyarlar ve masum sivil insanlar kanı bozuk, fikri bozuk siyonist İsrail ve müttefiklerinin yardımıyla katledilmektedir. Bugün için dualarımızla Filistinli, Lübnanlı Iraklı ve diğer Müslüman kardeşlerimize destek olurken; bugünden itibaren 4 gün boyunca kermesimize analarımızın, bacılarımızın yaptıkları yiyecekleri ve diğer malzemeleri satarak toplayacağımız tüm gelirlerimizi Filistin'deki, Lübnan'daki kardeşlerimize ulaştırıp dertlerine bir nebze olsun derman olmaya çalışacağız" diye konuştu. 

Saadet Partisi Hanım Komisyonu Başkanı Sevim Gencay, düzenlenen kermesten yaklaşık 20 milyar gelir beklediklerini sözlerine ekledi.
İHA
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2006 Çarşamba 19:01:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?