30
Nisan
2024
Salı
ISPARTA

Gazeteciler eylem yaptı

GAZETECİLER ISPARTASPOR İÇİN EYLEM YAPTI

Sezonun ilk maçında Kırıkkalespor karşısına lisans sorunu nedeniyle 10 kişilik kadro ile çıkan Ispartaspor’un içinde bulunduğu duruma tepki amacıyla yerel gazeteciler Isparta Belediyesi binası önünde makine bıraktı.

Isparta’da gazeteciler şehrin tek profesyonel takımı Ispartaspor’a sahip çıkılması için belediye önünde eylem yaptılar. Kırıkkalespor ile oynayan ilk maçta Futbol Federasyonu’na olan lisansa engel borç nedeniyle sahaya 10 kişi çıkmak zorunda kalan Ispartaspor’un içinde bulunduğu bu duruma gazeteciler tepki gösterdi.

Isparta’da yayın yapan 13 yerel gazete ile ulusal basın temsilcileri takıma destek olmayan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a tepki amacıyla açıklamayı belediye binası önünde yaptılar Sonra da ellerindeki fotoğraf makinelerini belediye önüne bıraktılar.

Spor muhabirleri adına konuşan Demokrat Gazetesi Spor Şefi Yunus Özler, “Bütün gazeteci arkadaşlar Isprataspor’un arkasındayız ve destekçisiyiz. Bugün rengimiz, kokumuz, özümüz ağlıyor. Rengini güller diyarının pembesi, eşsiz doğası yeşilinden alan Ispartaspor’un içine düşürüldüğü duruma tepki olarak biz gazeteciler eylem yapma kararı aldık. Ispartaspor güldür pembedir, yeşildir çevredir, Ispartaspor bir misyondur. Şehrin öz değeridir. Ama bugün hatalı yönetimler sayesinde lisansını çıkaramaz yeşil sahalarda 11 kişi dahi mücadele edemez hale getirilmiştir. 43 yıllık mazisinde amatör kümeye düşmeyen pembe yeşilli temsilcimiz tarihinin en kötü günlerinden birini yaşadı. 2010-2011 sezonunun açılış maçında Kırıkkalespor karşısına 10 kişi çıkmak zorunda kaldı. Bu durumu kınıyoruz, Ispartaspor’a herkesi sahip çıkmaya çağırıyoruz. Şehrin büyükleri başta olmak üzere ISpartaspor’un halini kimsenin görmeyişi bizleri derinden üzüyor. Bu tablo bu şehrin ayıbıdır” dedi.

GAZETECİLER ISPARTASPOR İÇİN EYLEM YAPTI
GAZETECİLER ISPARTASPOR İÇİN EYLEM YAPTI
İHA
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2010 Salı 11:57:00
Güncelleme :7 Eylül 2010 Salı 12:35:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?