5
Mayıs
2024
Pazar
ISPARTA

Gazilere sosyal tesis sözü verdi

Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Hasan Balaman Muharip Gaziler Derneği yönetici ve üyelerini ziyaret etti.

Başkan Balaman’ı yardımcıları ve dernek üyeleri ile birlikte karşılayan Muharip Gaziler Derneği Isparta Şube Başkanı Yusuf Erdal Büyüksavaş Başkan Balaman’ın çok büyük desteğini gördüklerini dile getirdi ve başarılarının devamını diledi.

Dernek Başkanı Büyüksavaş, “Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da iyi ilişkilerde bulunup, desteklerimizin devamını şu anda huzurunuzda kendisine sunuyorum. Allah’ın izniyle inşallah seçilir. Tekrar başımızda görmekten mutluluk duyarız. Allah bu yolda tekrar muvaffak etsin, yüzünüzü kara çıkarmasın. Yardımcınız olsun” dedi.

Gösterilen ilgiden mutlu olan Belediye Başkanı Hasan Balaman ise bu ilgi karşısında; “Biz beş yıllık süreç içerisinde tüm sivil toplum kuruluşlarımızla halkımızın herkesimi ile iç içe olduk, beraber olduk. Sadece oturup, çay kahve içmekle kalmayıp, icraatlarımızı ortaya koyduk. Hizmetlerimizi ortaya koyduk. Beş yıllık sürecin sonunda adettendir deyip, tekrar ziyaretinize geldik. Önümüzdeki dönem yapacaklarımızı sizler zaten biliyorsunuz. Isparta’mızda yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” dedi.

Büyüksavaş’a geçen beş yıllık süre içinde yapılan ve bundan sonra yapılacak olan hizmetleri içeren tanıtım broşürünü armağan eden Başkan Balaman gaziler için bayram havası estiren en önemli müjdeyi verdi ve muharip gazilere bir sosyal tesis yapılacağını söyledi.

Başkan Balaman, önümüzdeki günlerde şehit aileleri ve muharip gazilerin kullanabileceği bir sosyal tesis projesinin hayata geçirileceği müjdesini verdi. Balaman, “Zaten yaptığımız bir çok tesise de şehitlerimizin, gazilerimizin adlarını verdik. Bundan sonra da aynı duyarlılık ve gayret içerisinde olacağız. Bu memlekette şehit olan her kardeşimize şehidimizin her aile ferdine, gazimize bir minnet borcumuz var. Isparta halkı adına bu minnet borcumuzu ödemeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2009 Perşembe 23:43:22
Güncelleme :13 Şubat 2009 Cuma 01:44:04