30
Nisan
2024
Salı
ISPARTA

Gül Müzesi’ne Ankara’dan destek

GÜL MÜZESİ’NE ANKARA’DAN DESTEK

Gülbirlik Genel Müdürü Bolat Tamer, 44. Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı’nda delegelere birlikte son gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz yıllarda piyasaya sundukları Rosense markalı gül ürünlerinin birlik için çok önemli olduğunu belirten Gülbirlik Genel Müdürü Bolat Tamer, “2005 yılında Rosense’yi kurarken çok büyük zorluklar çektik ama şu bir gerçektir ki, tüm illerde tanınıyoruz” dedi.

2011 YILINDA TÜM ECZANELERDE YER ALACAK

Ürünün ambalaj değişikliğinin tamamlandığını, parfüm satışlarının arttığını ifade eden Tamer,

“Bu yıl Türkiye’deki eczanelerin yüzde 50’sinde, 2011 yılında da bütün eczanelerde ürünümüz satılacak.Bu yıl sonuna kadar 700 milyar liralık ciro bekliyoruz” şeklinde konuştu.

MÜZE İÇİN 5 BAKANDAN DESTEK SÖZÜ ALDIK

Isparta’da kurulması planlanan ‘Gül Müzesi’nin dünyada tek olacağını kaydeden Tamer, “Bu müze tamamen turizme yönelik olduğu için hem Gülbirlik’i, hem de Gülbirliğin yarattığı bir marka olan Rosense’yi dünyaya tanıtmak için büyük bir reklam olarak planlıyoruz” dedi. Müzede gülyağının işlenişi, Gülbirlik’in tarihçesi ve ürünlerinin yer alacağını ifade eden Tamer, Ankara’da yaptığı görüşmelerde 5 bakandan proje için destek sözü aldığını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2010 Çarşamba 17:39:03
Güncelleme :6 Mayıs 2010 Perşembe 11:07:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?