8
Mayıs
2024
Çarşamba
ISPARTA

Gül Park yapımına engel

2006 yılında Vali İsa Parlak tarafından ihale edilen projelerden biri olan, Isparta Belediyesi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın ortaklaşa yürüttükleri Gül Park Projesi ödenek yetersizliği sebebiyle tamamlanamıyor.

Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu'nun Kültür ve Turizm Bakanı olduğu zaman Isparta Belediyesi ile ortaklaşa hazırlanan ve Kentsel Dönüşüm Projesi'nin bir parçası olan Gül Park Projesi, ödenek ayrılmadığı için tamamlanamıyor. Erkan Mumcu'nun Kültür ve Turizm Bakanlığı görevini bırakmasının ardından Kültür ve Turizm Bakanı olan Atilla Koç, Gül Park Projesi'nin başlarında 300 bin YTL ödenek aktaracağını ancak Isparta Belediyesi'nin de proje için elini taşın altına sokması gerektiğini belirtmişti.

BÖCÜZADE PARKI KULLANILAMIYOR

1,5 milyon YTL'ye ihale edilen ve ödenek gelmediği için şu an projesi askıda bulunan Gül Park Projesi, Böcüzade Parkı'nı da kapsıyor. Gül Park Projesi tamamlanamayınca mevcut alanda bulunan Böcüzade Parkı'da kullanılamaz hale geldi. Vatandaşlar ise Gül Park Projesi'nin bir an önce tamamlanıp hem Gül Park hem de Böcüzade Parkı'na kavuşmak istiyor.

iha
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2007 Perşembe 13:27:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Aslı Sağtürk IP: 88.229.72.xxx Tarih : 16.09.2007 13:45:00

sırf belediye eski başkanı yüksek mimar yusuf ziya günaydın yaptı diye yıktılar parkı. Allahtan bahsedenlerin nasıl israf yaptıkları görülüyor. başka yer bulamamış gibi orayı yıkıyor. halbuki yolun diğer karşısında eski lunapark alanı var. oraya yapsaydı amenna. insanların spor ve piknik yaptıkları yeni yapılmış bir yeri yıkmak siyasete alet ettikleri Allah katında çok büyük günahtır. bilmeyenlere, hırdavatçılara, fülorHASANcılara ve ampulcülere duyrulur...