5
Mayıs
2024
Pazar
ISPARTA

Gülbirlik Paris’e mağaza açıyor

Dünyanın gül yağı ihtiyacının yüzde 60’ını karşılayan Isparta, Avrupa pazarında da söz sahibi oluyor. Gülbirlik Genel Müdürlüğü, Rosense ürününün satışı için kozmetiğin başkenti kenti Paris’e mağaza açıyor. Avusturya’nın başkenti Viyana’ya ise bayilik verecek.

Gülbirlik Genel Müdürü Bolat Tamer, daha önce Fransa’nın Başkenti Paris’e bayilik verdiklerini ancak ekonomik krize rağmen hedef büyüttüklerini dile getirdi.Paris’e tüm Rosense ürünlerinin satışa sunulacağı mağaza açacaklarını bildiren Tamer, konuyla ilgili anlaşmaların tamamlandığını söyledi.

Rosense’nin kozmetikte dünya devi Fransa ve Avusturya’ya giriş yaptığını belirten Tamer, 8 Avrupa ülkesinde bayilik ağı bulunan Rosense’nin Avusturya yatırımıyla birlikte 9 ülkeye eriştiğini kaydetti. Tamer “8 ülkede bayiliğimiz vardı ancak bugün bu sayı 9'a çıktı. Daha önce Paris'te bayiimiz vardı, şimdi orada mağaza açacağız. Viyana'da ise mağaza açılışını gerçekleştireceğiz. Temsilcilerle gerekli anlaşmaları yaptık. Mağaza için dükkanları da hazırladılar. Bu iki kentte de varlığımızı ilan edeceğiz” dedi. Gülbirlik Genel Müdürü Tamer, Rosense’nin mağazalarının bulunduğu ülkelerin Almanya, İsviçre, Fransa, Avusturya, Japonya, Romanya, Rusya, Ukrayna olduğunu dile getirdi. Yurt dışında olduğu gibi yurt içinde de emin adımlarla ilerlediklerini belirten Gülbirlik Genel Müdürü Tamer, Erzurum, Diyarbakır, Eskişehir gibi illerden de ikinci mağazalar için taleplerin olduğunu söyledi.

Öte yandan Gülbirlik Genel Müdürü Tamer, yurt dışına yapılan yeni açılımlarla ambalajlarda da değişime gittiklerini ifade etti. Yeni ambalaj üzerinde çalıştıklarını belirten Tamer, parfümlerde 4 bayan, 3 erkek kokusunda ve ambalajında yenilemeye gidileceğini söyledi. Yeni ambalajların Aralık ayı içinde piyasaya çıkacağını ifade eden Tamer, bunun da devlerle yapılan yarışta etkili rol oynayacağını sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2009 Pazartesi 11:05:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?