5
Mayıs
2024
Pazar
ISPARTA

Gülbirlik'ten internet açılımı

Isparta Gülbirlik’in 5 yılda Türkiye ve Avrupa ülkelerinde ilgi gören bir marka haline getirdiği ‘Rosense’ ürünleri, artık internet ortamında da satın alınabilecek. Gülbirlik, İtalya’nın Milano kentinde ticari faaliyette bulunan bir firmaya e-bayilik yetkisi verildi. Rosense ürünleri İtalya’da internet üzerinden satışa sunulacak.

Gülbirlik Genel Müdürü Bolat Tamer ticaretin sanal ortama taşındığını belirterek, “Rosense ürünlerimiz Türkiye’nin bir çok ilinde ve Avrupa’nın kentlerinde mağazalarımız aracılığıyla satışa sunuluyor. Avrupa’dan sonra Türkiye’de de internet aracılığıyla satış yöntemlerinin yaygınlaştığını görüyoruz. Bu gelişimden uzak kalamayız. Bu nedenle İtalya’nı Milano kentinde ticari faaliyet gösteren bir firmadan gelen e-bayilik talebini olumlu karşıladık. Önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacağız. Böylece bu firmanın internet sitesinden Rosense ürünleri satışa sunulacak” dedi.

SIRADA FRANSA, ALMANYA VE İSVİÇRE VAR

Gülbirlik Genel Müdürü Tamer, internet üzerinden satışın Isparta’da da yapıldığını söyledi. Hasan Avcı isimli işadamının www.pembepazar.com isimli sitesinden Rosense ürünlerinin satışını gerçekleştirdiğini anlatan Tamer, İtalya örneğinden esinlenerek Fransa, Almanya ve İsviçre’de de e-bayilik sistemine geçileceğini bildirdi. Tamer, e-bayilik sistemine geçişte mevcut bayilerle çalışacaklarını da sözlerine ekledi.

Öte yandan Gülbirlik Genel Müdürü Tamer, ekonomik kriz nedeniyle 2010 yılı reklam bütçesinde yüzde 80 tasarrufa gidildiğini açıkladı.

 

iha
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2009 Pazartesi 21:37:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?