4
Mayıs
2024
Cumartesi
ISPARTA

Gülcemal: Koşmaya devam ediyoruz

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Isparta İl Başkanı Abdullah Gülcemal, "Vaatler yerine gelinceye kadar koşmaya devam edeceğiz" dedi. Gülcemal, AK Parti il binasında bir basın toplantısı düzenledi.

Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Abdullah Gülcemal, ekonomide güven ortamının sağlandığını belirterek, "Türkiye ekonomisinin kronik sorunu olan yüksek ve belirsiz enflasyon ülkemizde yıllardır kabus olmuşken, bu sorun artık kalıcı olarak çözüme kavuşturulmuştur. Türkiye’de bir ara 130’lara kadar ulaşan enflasyon, AK Parti iktidarının izlediği akılcı ve istikrarlı politikalar sayesinde dizginlenmiştir. Ekonomide yaşanan bu gelişmeler ve güven ortamının sağlanması ülkemize yabancı sermaye girişini de önemli oranlarda artırmaktadır" dedi.

Ekonominin önemli gelir kaynaklarından olan turizm sektöründe yaşanan gelişmelere de değinen Gülcemal, "Turizm sektöründe son 2 yılda rekor rakamlara ulaşıldı. Ülkemiz sadece 2004 yılında 17 milyon turiste ev sahipliği yaptı. 13 milyon dolar turizm geliri elde edildi. İktidar yoluna çıkarken bize sordular. Bu işleri hangi kaynakla başaracaksınız? Biz o zamanlar ’Kaynak Türkiye’dir’ dedik. Şimdi de aynı şeyi söylüyoruz. Kaynak Türkiye’dir ve bütün başarılarımız, aziz milletimizin eseridir. Zira AK Parti iktidarı milletin kendisidir, AK Parti Türkiye’dir. Türkiye, ekonomideki başarıyla, devlet-millet kaynaşmasıyla istikrar içerisinde, güven içerisinde yoluna devam edecektir" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2005 Cumartesi 19:47:42
Güncelleme :12 Şubat 2005 Cumartesi 19:51:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?