4
Mayıs
2024
Cumartesi
ISPARTA

Güle reklam filmi

Gülbirlik Genel Müdürü Bolat Tamer, 1 trilyonluk bütçeyle başlattıkları tanıtım kampanyası kapsamında çekilen reklam filminin 1 Eylül’den itibaren televizyonlarda yayınlanacağını belirtti.

Gülbirlik Genel Müdürü Bolat Tamer, gül ürünlerini Antalya ve bölgesinde pazarlayan bayii temsilcileriyle bugün bir toplantı yaptı.

Toplantıda konuşan Gülbirlik Genel Müdürü Bolat Tamer, 2005 gül çiçeği alım kampanyası boyunca şimdiye kadar 2 bin 700 ton gül çiçeği aldıklarını açıkladı.

Özel sektörün piyasadan çekilmesi nedeniyle ortaklar dışında da dolaylı olarak ürün alımı yapıldığını söyleyen Tamer, 100 tonluk bir alım sonrası sezonun kapanabileceğine işaret etti.

Gelecek yılla ilgili ise aldıkları tedbirleri üreticilerle paylaştığını anlatan Tamer, "Ürün sahalarının daraltılması noktasında görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Amacımız dengeyi bozmamak ve stoklu çalışma yapmamak" diye konuştu.

Gazete ve radyo reklamları ile gül ürünlerinin televizyonlar için tasarlanan reklam filminin tamamlandığını açıklayan Tamer, reklam filminin 1 Eylül 2005 tarihinden itibaren televizyonlarda yayınlanacağını söyledi. Bolat Tamer, "Antalya’da 5 halk otobüsü giydirildi. Rosenseyi tanıtıyor. Broşür ve afiş tanıtımları yine tam gaz sürüyor" dedi.

Antalya, Serik ve Manavgat bayi temsilcileri ise, otellerle bağlantılı olarak gül ürünlerini turistlere sunacaklarını belirtti. Serik ve Manavgat Bayii Temsilcisi Nevzat Çınar ile Antalya Bayii Temsilcisi Osman Honamlıoğlu, Justiayana Oteller zinciriyle sürekli iletişim halinde olduklarını vurgulayarak, 40’ar bin adet Rusça, İngilizce ve Almanca broşür hazırlandığını söyledi. Bayi temsilcileri gül ürünlerine yabancıların büyük ilgi gösterdiğini ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2005 Cuma 15:54:45
Güncelleme :5 Temmuz 2005 Salı 17:24:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?