30
Nisan
2024
Salı
ISPARTA

Güpegündüz soygun!

GÜPEGÜNDÜZ MARKET SOYGUNU

Hırsızların bu kez adresi Isparta'nın Halıkent Mahallesi'ndeki Afra Market oldu.

Isparta'da, 13 Mayıs günü gerçekleşen olaydan bir gün önce eşofmanlı bir şahıs sabah erken saatlerde markete gelerek market sahibi Yüksel Söylemez'den yumurta istedi. Market sahibinin tezgahın ardında bulunan yumurtaları almak için döndüğü sırada eşofmanlı şahıs market içinde keşfe başladı. Şahıs birkaç kez marketin kapısından dışarı bakıp içeri girdi. Dışarıda gazeteleri rafa koymak için komşu esnaf, market sahibine yardıma gelince soygun için uygun ortamın olmadığını anlayan şüpheli marketten ayrıldı.

Ertesi gün saat 09:53'de aynı şahıs bu kez başka bir kıyafetle markete geldi. Market sahibinden çizgisiz kağıt isteyen şahıs, marketin dışında bulunan plastik toplardan satın almak istediğini söyledi ve market sahibini dışarı çıkardı. Market sahibini bu şekilde oyalamayı başaran şüpheli, arkadaşının kimsenin bulunmadığı markete rahatça girmesini sağladı. Kasaya yanaşan ikinci soyguncu, çekmeceden 5 bin lira değerinde telefon kontörleri ve yaklaşık 500 TL nakit parayı aldı. Bu sırada market sahibinin

içeri geldiğini gören soyguncu, şüphe çekmemek için dolabı açıp ayran satın aldı ve parasını ödeyerek marketten uzaklaştı. İkinci soyguncu da kısa süre sonra gözlerden kayboldu. Soygun olayını, işyerine ait güvenlik kamerasının kaydettiği görüldü.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2010 Perşembe 09:59:05
Güncelleme :20 Mayıs 2010 Perşembe 11:33:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?