5
Mayıs
2024
Pazar
ISPARTA

Güvenlik görevlisi hırsızlık kurbanı

Isparta'da, bankada mevduat hesabı olan kurumlardan hesaplarına yatırılmak üzere güvenlik görevlisi tarafından alınan 2 bin YTL, iki kişi tarafından çalındı.

Isparta'da, bir bankada güvenlik görevlisi olarak çalışan Yılmaz M.Ş., bankada mevduat hesabı olan kurumları dolaşarak bu hesaplara yatırılacak olan paraları toplamaya başladı.

Bir kalp merkezinden hesaba yatırılmak üzere 2 bin YTL alarak çantasına koyan Yılmaz M.Ş., eşi Eşeli Ş. ile birlikte yola çıktı. Bankaya giden Yılmaz M.Ş., bu sırada eşi Eşeli Ş.'yi park ettiği aracında bırakarak otomobilden ayrıldı.

Güvenlik görevlisinin araçtan ayrıldığını fark eden kimliği belirlenemeyen 2 kişi de aracı taşlayarak içeride bulunan Eşeli Ş.'nin dikkatini dağıttı. Otomobilinin sürekli taşlanması üzerine araçtan inen Eşeli Ş.'yi diğer hırsız, "Aracınıza taş attılar. Ben atan çocukları gördüm" diyerek oyaladı.

Bu sırada araca taşı atan hırsızlık zanlısı otomobildeki içerisinde 2 bin YTL bulunan çantayı alarak kayıplara karıştı. Yılmaz M.Ş. ve eşinin ihbarı ile olay yerine gelen polisler, iki hırsızlık zanlısını yakalamak için çalışma başlattı.

.
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2008 Cuma 16:18:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?