30
Nisan
2024
Salı
ISPARTA

Her okula bir polis!

ISPARTA'DA HER OKULDA BİR POLİS

Isparta İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, eğitim öğretim döneminin başlaması ile birlikte okullarda güvenlik önlemlerinin artırılacağını belirtti.

Okullarda olası şiddet ve kötü olaylara karşı sürekli bir çözüm arayışı içersinde olacaklarını ifade eden Isparta İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, küçük yaşta işlenen suçların okullarda hayata geçirilecek projeler ile en aza indirgenebileceğini belirtti.

MERKEZDE 71 OKUL BULUNUYOR

Isparta merkezinde 71 okulun bulunduğuna dikkat çeken Gürkan, her okulda bir polis memurunun görev yapacağını bu memurların okullarda zaman zaman konferanslar düzenleyerek, çeşitli konularda bilgilendirme yapacaklarını bildirdi.

OKULLARA KARDEŞ KURUMLAR

Her okulun bir kardeş kurumu olması konusunda çalışma yapacaklarını da sözlerine ekleyen Gürkan, emniyet, jandarma,belediye, ticaret ve sanayi odası, esnaf ve sanatkarlar odaları ile okullardan birinin kardeş olacağını söyledi. Okul aile birliklerinin zaman zaman maddi ve sosyal konularda sıkıntı yaşayabildiklerini hatırlatan Gürkan, her okulun bir kardeş kurumu olduğu takdirde Isparta'daki okulların hem eğitim hem de sosyal açıdan büyük başarılara imza atacaklarını belirtti. Projeye çok sayıda işadamının destek vermek istediğini ifade eden İl Emniyet Müdürü Gürkan, işadamlarının bu duyarlı tavırlarının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2010 Salı 10:42:04
Güncelleme :14 Eylül 2010 Salı 10:48:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?