7
Mayıs
2024
Salı
ISPARTA

Hırsızların yeni hedefi mazgal

Isparta'da, yağmur suyu drenaj kanalları için cadde ve sokaklara konan mazgallar çalındı. 

Isparta Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nün önceki gün yaptığı araştırma neticesinde Fatih, Zafer ve Hızırbey mahallelerinde 60 adet demir döküm mazgalın yerinde olmadığı belirlendi. Belediye Başkanı Hasan Balaman, "Bizi üzen kendi cebimizden çıkan paralarla yaptığımız hizmetlere sahip çıkılmamasıdır. 

Her zaman şunu söylüyorum; bir şeyi yapmak kadar korumakta önemlidir. Geçtiğimiz yıllarda otobüs duraklarımızın camları kırılıyordu ve bu hala devam etmektedir. Bunları kıran kimler, bizim insanlarımız. 

Ispartalı hemşehrilerimiz ya da çocuklarımız. Buradan hemşehrilerimize seslenmek istiyorum. Bunlar milli servettir. Hepimizin malıdır. Bunları korumak hepimizin görevidir. Son zamanlarda bir adet daha çıktı. Yollara döşediğimiz yağmur suyu ızgaralarının yerinden söküldüğünü ve alındığını görüyoruz.

 Bu yollardan hem kendimiz hem çocuklarımız hem de araçlarımız geçmektedir. Her an bir vatandaşımız ya da çocuğumuz açık mazgallara düşebilir. Araçlarımız zarar görebilir. Bu vicdansızlık örneğidir. Buradaki ızgaraları söküyor başka yere satıyorsunuz. Bu işi yapanlar lütfen bu hareketinizden vazgeçin, biraz vicdan sahibi olun. Hemşehrilerimizden de bir isteğim var; bu işi yapanları gördüğünüzde 'ALO 153 Zabıta' telefonumuzu arayarak ihbar etmelerini istiyorum. Kendilerine gereken en ağır ceza verilecektir. Çünkü bu alınan demir dökümler Ispartalı'nın malıdır" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2007 Perşembe 14:45:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
derya yılmaz IP: 88.225.137.xxx Tarih : 12.04.2007 09:38:07
insallar ne yapacagınıda şasırdılar artık bizim malımız arkadaşlar onlar nasıl oluyorda gönlunuz el verıyor çalışın kardeşim iş yok degil iş var ama sizler parasına bakıp az diyorsunuz şunu bilin ki herşey mükemmel olamaz zamnla iş imkanlarınıda çogalır sizler yeterki bir işin ucundan tutmayı ögrenın artık ve elinizi vicdanınınza koyun.