5
Mayıs
2024
Pazar
ISPARTA

Hüseyin Kaçıkoç güven tazeledi

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nın rekor aday sayısıyla 21 Şubat 2009 Cumartesi günü gittiği seçimden yönetim değişikliği çıkmadı.

Yüzde 90’a yakın oy kullanma oranına ulaşılan ITSO seçimlerinde beyaz liste ile yarışan Mevcut Başkan Hasan Hüseyin Kaçıkoç, 17 meslek grubunun 12’sini kazandı. İşadamı Kaçıkoç, kendi grubunda kazanamayacağı beklentisi ile girilen seçimden 2.kez başkan çıktı. Meclis Başkanı Bedri Ayhan ile 2.Başkan Şükrü Başdeğirmen de kendi gruplarında rakiplerini mağlup etti.

ITSO 1.tur seçiminde Kaçıkoç’un beyaz listesi toplamda bin 210, Eyüp Avcular’ın mavi listesi 975, Cihan Zengi’nin kırmızı listesi 181, Nevsat Demirel’in sarı listesi ise 188 oy aldı.

MECLİS BAŞKANI BEDRİ AYHAN SEÇİLDİ

İkinci tur seçimleri sonunda Meclis Başkanlığına Bedri Ayhan, Yönetim Kurulu Başkanlığına ise Hasan Hüseyin Kaçıkoç yeniden seçildi. Isparta Ticaret ve Sanayi Odası 2. Tur Seçimi ITSO toplantı salonunda Seçim Kurulu gözetiminde gizli oylama ile gerçekleştirildi. Seçim sonrası oluşan Meclis, yönetim kurulu ile meclis başkanını seçti. Seçimlerde Meclis Başkanlığına yeniden Bedri Ayhan, Yönetim Kurulu Başkanlığına ise Hasan Hüseyin Kaçıkoç getirildiler.
Seçim sonunda sandıktan çıkan isimler şöyle:

Meclis Başkanı Bedri Ayhan, Başkan Yardımcıları Şahin Balaban, Ali İhsan Altınok
Meclis Katip Üyesi Cüneyt Kadıkol.
Yönetim Kurulu Üyeleri: Başkan Hasan Hüseyin Kaçıkoç ve üyeler Şükrü Başdeğirmen, Ahmet Tahir Bakal, Osman Şahlan, Yunus Karabulut, Adem Demiralay, İsa İpekçi, Mahmut Ünlüsoy, Salih Sarıkaya, Şükrü Top, Özcan Pınarcı
TOBB delegeleri: Hasan Hüseyin Kaçıkoç, Bedri Ayhan, Şükrü Başdeğirmen,
Ahmet Tahir Bakal, Mustafa Uygun, Necip Altok olarak belirlendi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2009 Cuma 19:03:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?