6
Mayıs
2024
Pazertesi
ISPARTA

İki aile birbirine girdi: 1 ölü

Isparta'da iki aile arasında çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, öğle saatlerinde Isparta'nın Zafer Mahallesi'nde iki aile arasında eski bir husumet yüzünden tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışmada taş, bıçak ve sopalarla aileler birbirlerine saldırdı. Olayda ağır yaralanarak Isparta Devlet Hastanesine kaldırılan İlyas U.(28), tüm müdahalelere rağmen yatını kaybetti.

Yaralanan Kudrettin U., Yasin U. ve kimlikleri öğrenilemeyen 2 kişi, Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve Isparta Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındılar. Polis mahalle ve hastanelerde geniş güvenlik önlemi alırken, olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Olaya müdahale eden ekipler yetersiz kalınca bölgeye takviye ekip çağrıldı. Polis tarafları ayırmakta güçlük çekince biber gazı kullanmak zorunda kaldı.

EVİ ATEŞE VERDİLER

Yaşanan taşlı, sopalı ve bıçaklı kavgada aldığı bıçak darbeleriyle hayatını kaybeden İlyas U.'nun yakınları, diğer ailenin yaşadığı evin camlarını kırarak evi ateşe verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yangını söndürmesine de izin vermeyen şahıslar, polis ekipleri tarafından güçlükle dağıtıldı. Daha sonra itfaiye, yanan eve müdahale etti.

Isparta Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, hastanede aile üyeleri ile konuştu. Mahalleye çevik kuvvet ekiplerinin sevk edildiğini belirten Gürkan, "İki aile arasında yaşanan kavgada 1 kişi hayatını kaybetti ve 4 kişi yaralandı. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı. Yaralananların durumları ağır değil. Olayın daha da büyümemesi için İl müftümüz ile birlikte aile büyükleri ile konuşarak ikna etmeye çalıştık. Şuan duruma hakimiz dedi. 

iha
Yayın Tarihi : 8 Ağustos 2012 Çarşamba 22:52:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?