5
Mayıs
2024
Pazar
ISPARTA

İki ayağının hesabını soruyor!

ISPARTA ÜLKÜ OCAKLARI'NDAN PKK'LILARIN KARŞILANMASINA TEPKİ

Isparta Ülkü Ocakları Şube Başkanlığı, teslim olan PKK'lıların coşkuyla karşılanmasına tepki gösterildi.

Belediye İş Hanı önündeki meydanda yapılan basın açıklamasına şehit aileleri, gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı. 'Ne mutlu Türküm diyene', 'Şehitler ölmez vatan bölünmez', 'Kahrolsun PKK' sloganlarının atıldığı eylemde, teslim olan PKK'lıların coşkuyla karşılanmasına tepki gösterildi.

1994 yılında uzman çavuş oğlu Süleyman Soydan'ı şehit veren anne Mürüvvet Soydan (65), "Bütün bunlar olacaktı da benim oğlum niye öldü" dedi.

1994 yılında Batman'da girdiği silahlı çatışmada iki ayağını da kaybeden Gazi Hikmet Özcanlı ise, "Biz şov yapmıyoruz. Ben iki ayağımı boşuna mı kaybettim" ifadelerini kullandı.

Ülkü Ocakları Şube Başkanı Aziz Şencan, "Yıllardır bu memleketin dağlarında kahpe pusular kurarak, askerimizi, polisimizi, öğretmenimizi, doktorumuzu, imamlarımızı şehit eden; çocuk, yaşlı demeden masum vatandaşlarımızı katleden alçaklar, ellerini kollarını sallayarak, namusumuz bildiğimiz hudutlarımızdan kahraman edasıyla girmişler ve yüce Türk adaletini çiğneyerek ayaklarına kadar giden savcılar tarafından serbest bırakılmışlardır. Adalet Bakanı'nı göreve çağırıyorum. Bu millete cevap verin, o savcıları oraya kim gönderdi ve hangi kanunun hangi maddesine dayanarak serbest bıraktı? Sayın savcılar o katillerin ayağına kadar giderken ve onları serbest bırakırken vicdanen hiç mi rahatsızlık duymadınız" diye konuştu.

ISPARTA ÜLKÜ OCAKLARI'NDAN PKK'LILARIN KARŞILANMASINA TEPKİ
ISPARTA ÜLKÜ OCAKLARI'NDAN PKK'LILARIN KARŞILANMASINA TEPKİ
İHA
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2009 Cumartesi 18:44:04
Güncelleme :24 Ekim 2009 Cumartesi 18:51:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?