5
Mayıs
2024
Pazar
ISPARTA

İki ayrı kaza: 2 ölü, 3 yaralı

Isparta’da meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre ilk kaza Keçiborlu Kaplanlı Köyü yakınlarında meydana geldi.Isparta istikametine seyir halinde olan Tuna Altunay'ın (25) kullandığı 01 BP 017 plakalı otomobil dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu yolda takla attı.

Araçta bulunan Tuna Altunay'ın eşi Leyla Altunay (28) kaldırıldığı SDÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. SDÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alınan Tuna Altunay ve çocukları 2 yaşındaki Deniz Altunay'ın ise hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

KAVŞAKTA ÇARPIŞTILAR

İkinci kaza ise Çünür Kavşağı'nda meydana geldi. Isparta'dan Afyonkarahisar istikametine giden Hasan Yıldırım yönetimindeki 32 NC 122 plakalı kamyon ile SDÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nden ana caddeye çıkış yapan Hüseyin Doğan'ın (61) kullandığı 32 HK 802 plakalı otomobil kavşakta çarpıştı.

Otomobil sürücüsü Hüseyin Doğan ve araçta bulunan eşi Dudu Doğan (60) SDÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Hüseyin Doğan hayatını kaybederken eşi Dudu Doğan'ın ise hayati tehlikesinin olmadığı kaydedildi.

Olay sonrası kamyon şoförü Hasan Yıldırım’ın gözaltına alındığı öğrenildi.Her iki kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2009 Pazartesi 15:56:40
Güncelleme :8 Haziran 2009 Pazartesi 15:59:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?