5
Mayıs
2024
Pazar
ISPARTA

İmam, eşini döverek komaya soktu

ISPARTA'nın Şarkikaraağaç İlçesi'nde imamlık yapan 44 yaşındaki Fahri Baysan, tartıştığı üçüncü eşi 40 yaşındaki Hatice Gündüz Baysan'ı döverek hastanelik ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.

Yoğun bakımda tedavi gören Hatice Gündüz Baysan hayati tehlikeyi atlatamadı.

Şarkikaraağaç İlçesi'ne bağlı Yeniköy Köyü'nde imamlık yapan Fahri Baysan, iddiaya göre dün tartıştığı eşi Hatice Gündüz Baysan’ı tekme tokat dövdü. Şarkikaraağaç Devlet Hastanesi'ne Hatice Baysan'ı bilinci kapalı halde getiren Fahri Baysan, eşinin banyoda düşerek başını lavaboya çarptığını, hastaneye götürürken de yere düşürdüğünü söyledi.

Hastaya müdahale eden doktorların ’adli vaka' şüphesi bulunduğu yönünde rapor düzenlemesi üzerine, imam Fahri Baysan jandarma tarafından gözaltına alındı. Ağır yaralı kadın da Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Yoğun Bakım Servisi'nde tedaviye alındı.

Hastane yetkilileri, kadının bilincinin kapalı olduğunu ve hayati tehlikesinin bulunduğunu belirtti. Yapılan muayenede, kadının vücudunda 17 darp izi, morluk ve şişlik bulunduğu belirlendi.

Yeniköy Camii’nde imamlık yapan Fahri Baysan’ın daha önce 2 kez evlilik yapıp boşandığı, üçüncü eşiyle de sık sık tartıştığı belirtildi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2008 Çarşamba 18:08:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet bütüner IP: 78.164.175.xxx Tarih : 28.08.2008 11:20:40

2 tane eşten ayrılan adamla evlenen kadının da bunlara katlanması lazım 2 side yapamadıysa bi başkası nasıl kendine güvenerek gittiyse sonunuda öyle kendisi halletsin şarkikaraağacımıza veya imamlara kimse kabahat bulunmasın ilçemizin adınıda böyle kötü şeylerle tanıttırmasın başa gelen çekilir.hiç bir anne baba çocugunu 3 eş olarak kimseye vermez veya vermek istemez.Verenler ve varan kişi düşünsün belkide düşmüştür.belkide o zat dövmüştür bu olay kendilerini ilgilendirir. böyle olayları haber yapanlarıda kınıyorum ilçemizde yazılacak o kadar haber varken yolları suyu ilçemizin halkının isteyipte ulaşamadıgı isteklerini yazacagınıza imam karısını dövmüş olabilir adliyesi var mahkemesi var ailesi var onların kafası agrısın bizim degil herkese iyi günler.