5
Mayıs
2024
Pazar
ISPARTA

İmamın eşi yaşam mücadelesi veriyor

Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesine bağlı Yeniköy'de cami imamı olan eşi tarafından, aile içi geçimsizlik nedeniyle çıkan tartışmada öldüresiye dövülen kadın yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veriyor.

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz pazartesi akşam saatlerinde Şarkikaraağaç ilçesine bağlı Yeniköy'de meydana gelen olayda, cami imamı F.B. üçüncü eşi olan Hatice Gündüz B.'yi nedeni belli olmayan sebepten dolayı öldüresiye darp etti.

Komşuları tarafından ilk olarak Şarkikaraağaç Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Hatice Gündüz B., SDÜ Tıp Fakültesi Yoğun Bakım Ünitesine sevk edildi. Vücudunun 17 yerinde darp izi, morluk ve şişlikler tespit edilen talihsiz kadının yaşam mücadelesi verdiğini belirten SDÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Yoğun Bakım Hekimi Doç. Dr. Lütfi Yavuz, "Hastanın kalbi atıyor. Şu an için beyin ölümü gerçekleşti demek yanlış olur. Beyin ölümünün gerçekleştiğine ilgili branşların uzmanlarından oluşan heyet karar verir. Ancak bu heyetin karar almasını gerektiren bir durum ortada yok" diye konuştu.

Şarkikaraağaç'ta önceki gün Yeniköy'deki evinde keşfe götürülen imam, önce olayı doğrulamadı. Eşinin banyoda düştüğünü, daha sonra hastaneye götürürken yere düşürdüğü ifadesini veren imamın evde yapılan keşif sırasında olayı itiraf ettiği ve pişman olmadığını belirttiği öğrenildi. Keşif sonrası Şarikkarağaç Adliyesi'nde nöbetçi mahkemenin huzuruna çıkan cami imamı tutuklanarak Yalvaç Cezaevi'ne konuldu.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2008 Cuma 16:45:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
azime köse IP: 78.163.163.xxx Tarih : 30.08.2008 20:26:54

ahlaksız adam bide hoca olacak bizim dinimizde kadına şiddet yoooooooooooook bu adam görevden alınmalı bence