5
Mayıs
2024
Pazar
ISPARTA

İnce'nin inancı tam

AK Parti’nin Isparta Aksu İlçesi Belediye Başkan Adayı Mustafa İnce, projelerini anlattı.

Aksu’da 1994 -2004 yılları arasında DYP’den iki dönem belediye başkanı seçilen Mustafa İnce, belediyecilik tecrübesini iktidarın avantajıyla birleştirip yeniden hizmete talip olduğunu söyledi.

Başkanlığı döneminde Sorkun Barajı’nın tamamlanmasından, soğuk hava deposuna, içme suyundan belediyeye makine ekipmanı alınmasına kadar birçok hizmete imza attığını belirten İnce, “Belediyecilikte 10 yıllık tecrübemiz var. Yaptıklarımız bundan sonra yapacaklarımızın teminatıdır. Ne yazık ki son 5 yıldır Aksu, iktidarın belediye başkanı olmasına rağmen iktidar nimetlerinden yararlanamadı. Gayret ve şevkle Aksu’ya hizmete yeniden talip olduk ve Başbakanımız bizi Aksu’ya uygun gördü. Sandıktan zaferle çıkacağımıza inancım tamdır. Mevcut Belediye Başkanı partimizden istifa edip bağımsız aday olsa da ipi biz göğüsleyeceğiz. Aksu halkına güveniyoruz. Bize destek veren ilçe teşkilatımıza, il teşkilatımıza ve özellikle milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Seçim çalışmalarımız boyunca desteklerini yine sürdüreceklerinden eminimi. İktidarın nimetlerinin Aksu’ya geleceğinin bilinmesini istiyorum” diye konuştu.

İKİNCİ SU FABRİKASI
Seçilmesi halinde Aksu için hazırladığı projelerini de açıklayan Mustafa İnce, ilk iş olarak ilçenin kanalizasyon sorununu çözeceğini kaydetti. İnce, projelerine ilişkin şunları söyledi: “Belediyecilik hizmetleri açısından en önemli sorun olan alt yapı sorunu bu dönem tarihe karışacak. Kanalizasyon sistemini yeni baştan yapacağız. Aksu Çayı’nı taş veya beton kanal içine alarak ilçenin çehresini değiştirme projemizi de hazırladık. Zindan Mağarası ve alabalık tesislerinin turizme kazandırılması, Karacahisar Köyü’nde Aysu’dan sonra, yörede ikinci bir memba suyu dolum fabrikası açılması, yine ilçe halkının çok istediği Zindan Boğazı’nda bir hidroelektrik fabrikası kurulması da projelerimiz arasında. Belediye olarak eğitim öğretime desteğimiz sürecek. İlçede MYO binasına ek bina ve spor salonu inşa ederek öğrenci sayımızı artırma hedefindeyiz. Yılanlı Aksu arasında çift yol projemizi de hayata geçireceğiz.”

AV TURİZMİNİ GELİŞTİRECEĞİZ
Avlak sahasının açılmasıyla Aksu ve çevre köylerin av turizmi açısından cazibe merkezi haline geleceğini belirten İnce, “Av turizminin ilçemizin tanıtımı açısından önemli olduğu kanaatindeyim. Av turizmiyle yöre halkı ekonomik gelir sağlayacak. Av turizminin geliştirilmesi açısından elimizden gelen gayreti göstereceğiz.”
 

 

iha
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2009 Pazartesi 18:19:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
adem IP: 88.246.50.xxx Tarih : 22.02.2009 00:07:28

aksu ilçesine hayırlı olsun iyiki seni gönderdiler değilse işimiz cok zordu