2
Mayıs
2024
Perşembe
ISPARTA

Isparta: 90 yaşındaki kadına bile tecavüze yeltenmiş

Isparta’da özellikle yaşlıları dolandırdığı ve 90 yaşındaki bir bayana da tecavüz girişiminde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan şahıs tutuklandı.

Emniyet yetkililerinden edinilen bilgiye göre, 19 ayrı suç dosyası bulunan Hasan Coşar (26), 15 ayrı yaşlı insanı, kendini vakıf memuru olarak tanıtarak dolandırdı. Coşar, 2 vatandaşı kendisine polis süsü vererek gasp ettiği, bir bayanın kolundaki bilezikleri de gasp ettiği tespit edildi. Öte yandan N.K(90) isimli bayana tecavüz girişimi olayından da şüpheli olarak aranan Hasan Coşar, yaşlı kadınla emniyette yüzleştirildi. N.K’nin, sanığı kesin olmamakla birlikte teşhis ettiği belirtildi.

Hayır yaptırmak bahanesi ile toplam 2 milyar 165 milyon lira, 100 euro, 5 bilezik ve 1 yüzük gasp ettiği tespit edilen sanık Hasan Coşar, sevk edildiği Isparta Cumhuriyet Savcılığı’nda alınan ilk ifadesinin ardından tutuklanarak Isparta Cezevi’ne gönderildi.

Konu ile ilgili basın mensuplarına açıklamada bulunan Isparta Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan, uzun süredir yaşlı insanlara yönelik suç işleyen şahsı yakaladıklarından ötürü mutlu olduklarını ifade etti. Duyarlı vatandaşların bu konuda yardımcı olduklarının da altını çizen Seyhan, vatandaşların bu konularda tedbirli olmasını istedi.

ISPARTA-(İHA)
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2004 Cumartesi 20:07:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?