2
Mayıs
2024
Perşembe
ISPARTA

Isparta: Başkan'dan acil eylem planı

Isparta Belediye Başkanı Hasan Balaman, yapacağı 5 yıllık hizmetleri kısa, orta ve uzun vadelere yayarak gerekli kaynağın elde edileceğini söyledi.

Makamında bir basın toplantısı düzenleyen Belediye Başkanı Hasan Balaman, uygulayacağı acil eylem planını açıkladı. Isparta Belediyesi’nin 2004 yılı için programladığı 40 trilyon liralık bütçenin yeterli olmadığını ifade eden Başkan Balaman, gelir artırıcı önlemlerin alınmasının şart olduğun kaydetti. Belediye içerisinde yetki karmaşasının olduğunu ifade eden Başkan Balaman, "Herşey belediye başkanından biter" mantığından yakındı.

Belediye bünyesinde yeniden bir yapılanma sürecine girildiğini dile getiren Başkan Balaman, 5 yıl süresince hedeflenen hizmetlerin kısa, orta ve uzun vadelere yayılacağını kaydetti. Balaman, "Kısa vadeli planlar arasında, aksayan belediye hizmetleri, iktidar avantajları ile elde edilecek kaynak ve yatırımların Isparta’ya getirilmesi, önceki dönemden kalan hizmetlerin devamının sağlanması, doğalgaz yatırımlarına öncelik verilmesi, zarar eden birimlerin revize edilmesi gibi konular yer alacak. Orta vadeli planlarımızda Isparta’da, halı-gül sektörünün canlandırılması, turizm yatırımları, istihdam oluşturma, uzun vadeli planlarımızda ise; yeni belediye hizmet binası, otogar projesi, çöp depolama alanı projesi gibi konulara yer verilecek" diye konuştu.

ISPARTA-(İHA)
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2004 Cuma 17:10:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?