2
Mayıs
2024
Perşembe
ISPARTA

Isparta: Romanların kavgasında silahlar konuştu: 2 yaralı

Edinilen bilgiye göre olay, Zafer Mahallesi’nde meydana geldi. Aralarında 5 yıldır husumet bulunan 2 Roman ailesi arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada av tüfeği ve silahlar konuştu. Yeter Çalışkan ve Sezgin Taşkın’ı av tüfeğiyle vurduğu iddia edilen Süleyman Büyüktosun olay yerine gelen emniyet yetkilileri tarafından gözaltına alındı. Kavga, yaralama olayının ardından giderek büyürken, emniyet yetkilileri tarafları sakinleştirmekte güçlük çekti.

Olay yerine gelen Isparta Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan, kavgaya karışan ve evlerinden çıkmayan bir grup vatandaşa "evlerinizden çıkın" uyarısında bulundu. Ancak buna rağmen evinden çıkmayan ve karşı tarafa küfürlerle sözlü saldırıda bulunan vatandaşlara olay yerine gelen itfaiye aracı ile tazyikli su sıkıldı. Bunun üzerine daha çok öfkelenen taraflar, itfaiye erlerini tehdit etmeye başladı. Yaklaşık 70 kişi arasında çıkan kavga olay yerine gelen 50-60 polis yetkilisinin müdahalesi üzerine yaklaşık 4 saat sonra sona erdi.


Olay sonrası çok sayıda kişi gözaltına alınırken, çok sayıda kişi de af tüfeklerinden çıkan saçmalarla yaralandı.

iha-ısparta
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2004 Cumartesi 11:39:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?