2
Mayıs
2024
Perşembe
ISPARTA

Isparta Belediye Başkanı Günaydın '20 trilyon borç' iddiasını yalanladı

Isparta Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi(MHP)Belediye Başkan adayı Yusuf Ziya Günaydın, belediyenin 20 trilyon lira borcunun olduğu iddialarını reddederek, "Böyle bir borç olsaydı ne proje üretebilir, ne de Isparta'ya hizmet edebilirdik" dedi.
Isparta Oteli'nde bir basın toplantısı düzenleyen Isparta Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan adayı Yusuf Ziya Günaydın, popülizmle hiçbir şeyin hallolmayacağını söyledi. Isparta Belediyesi'nin 20 trilyon lira borcu olduğunun iddia edildiğini kaydeden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, "Böyle bir borç karşısında Isparta'ya hizmet yapmam mümkün değildi. Oysa bizim Isparta'ya kazandırdıklarımız ortadadır. Türkiye'de, altyapısını tamamlamış tek il olduğumuz unutulmamalıdır" şeklinde konuştu.
Şeffaf belediyecilik anlayışı içinde olduklarını belirten Günaydın, Isparta Belediyesi'nin Maliyeye 1 trilyon 300 milyar, Sosyal Sigortalar Kurumu'na 2 trilyon 500 milyar, Emekli Sandığı'na 2 trilyon 800 milyar, esnaflara 400 milyar, açık ihaleler sonucunda müteahhitlere 400 milyar, çeşitli muhtelif kurumlara 250 milyar, emekli olan işçilere 300 milyar lira olmak üzere toplam 7 trilyon 950 milyar borcu bulunduğunu açıkladı.
ESİN ŞAHİN - ISPARTA (İHA)
Yayın Tarihi : 14 Mart 2004 Pazar 18:42:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?