2
Mayıs
2024
Perşembe
ISPARTA

Isparta Belediyesi Gençlik Meclisi kurdu

Isparta Belediyesi Kültür Müdürlüğü bünyesinde Gençlik Meclisi oluşturuldu. Belediye binasında hafta sonu ilk toplantısını gerçekleştiren Gençlik Meclisi, eğitim-kültür, çevre, kütüphane, gezi-inceleme, ARGE ve sosyal komisyon gibi alt birimlere ayrılarak faaliyet gösterecek.

 Meclis toplantısına katılan Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Aydemir, Gençlik Meclisi’nin oluşturulmasından duyduğu mutluluğu ifade ederek, "Sizleri bu şekilde görünce duygulanıp mutlu olmamak elde değil. Bir zamanlar bizlerde sizlerin yaşındaydık. Ama şimdiki gençlik gerçekten çok şanslı. Sizler seçilmiş Gençlik Meclisi üyeleri olarak Isparta’da bir ilki gerçekleştiriyorsunuz" dedi.

Isparta’da yaşayan gençlerin sorunlarını çözmek, ili turizm ve kültür şehri haline getirmek için hummalı bir çalışma içine giren gençler ise, Ispartalı tüm gençlerden katkı beklediklerini dile getirdi. Gençlik Meclis üyelerinin yaptığı açık oylama sonunda Meclis Başkanlığı’na Yaşar Ergincan, Meclis Başkan Vekilliği’ne ise Murat Taştekin getirildi.

Isparta
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2004 Pazartesi 17:33:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?