5
Mayıs
2024
Pazar
ISPARTA

Isparta DMO kapatıldı

Isparta’da 29 yıldır hizmet veren Devlet Malzeme Ofisi Isparta Bölge Müdürlüğü dün resmen kapatıldı.

29 yıldır hizmet veren Devlet Malzeme Ofisi Isparta Bölge Müdürlüğü dün resmen kapatıldı. Çalışanlar başka illere gönderildi. Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü’nün aldığı karar doğrultusunda, 1979 yılından bu yana hizmet veren Isparta Bölge Müdürlüğü dün resmen kapatıldı.

Kamu, kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum örgütlerinin büro malzemeleri ihtiyacını karşılayan Devlet Malzeme Ofisi’nin hizmet binası ile depolarının kapılarına kilit vuruldu. DMO Isparta Bölge Müdürlüğü’nün kapatılması sonucunda burada çalışan 1 müdür, 12 memur ile 4 işçi başka illere görevlendirildi. Kurum müdürü ile 3 işçi Eskişehir Bölge Müdürlüğü emrine verilirken, 9 memur İzmir’e, 1 memur İstanbul’a, 1 memur Mersin’e, 1 memur da Bursa’ya tayin edildi. DMO’nun kapatılması kapsamında 4 depoda bulunan büro malzemeleri ile hizmet binasındaki malzemeler Eskişehir Bölge Müdürlüğü’ne devredildi.

Boşaltılan bina ve taşınmazlar ise Genel Müdürlük uhdesine geçti. Bina ve depoların satışı önümüzdeki günlerde DMO Genel Müdürlüğü’nce gerçekleştirilecek.

.
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2008 Perşembe 18:58:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?