3
Mayıs
2024
Cuma
ISPARTA

Isparta Emniyeti Twitter'da

Isparta Emniyet Müdürlüğü, kurumun uygulamaları hakkında vatandaşın bilgi sahibi olmasını sağlamak amacıyla sosyal paylaşım sitesi twitter.com'da sayfa açtı.

İl Emniyet Müdürü Mehmet Or, geleneksel ortamda insanlar arasında gerçekleşen yüz yüze iletişimin oluşturduğu etkinin benzerinin sanal ortamda da olduğuna dikkat çekti. Or, "Hayatımızın bir parçası haline gelen sosyal iletişim ağları kullanıcılarına kendilerini tanımladıkları ve çeşitli sosyal ilişkilere katıldıkları bir sosyalleşme süreci oluşturmaktadır. Sosyalleşme kişinin grup normlarına uymasını öğrenmesini sağlayan bir nevi öğrenme sürecidir. Bundan dolayı insan olarak, birbirimizle paylaştığımız konular bilgilenme ve bilgilendirme sürecini beraberinde getirmiştir. Isparta Emniyet Müdürlüğü'nün görev alanındaki tüm hizmetleri etkin, verimli ve hızlı biçimde yerine getirmek, gelişen teknolojik imkanlardan faydalanarak, vatandaş memnuniyetini esas alıp iletişim kanallarını çeşitlendirmek amacıyla yeni bir uygulama başlattık" dedi.

Vatandaşların her türlü iletişim alanında Emniyet Müdürlüğüne ulaşabilmeleri ve en kolay şekilde hizmetleri, çalışmaları ve uygulamaları hakkında bilgi sahibi olabilmelerini sağlamak amacıyla sosyal paylaşım alanı Twitter sayfasını hizmete açtıklarını kaydeden Or, "Twitter.com/IspartaEmniyeti adresiyle sosyal paylaşıma açılan adresimiz vatandaşlarımızın görüş,önerilerine yöneliktir. Bu sayfa bir ihbar hattı değildir" uyarısında bulundu

iha
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2013 Çarşamba 18:45:54
Güncelleme :21 Şubat 2013 Perşembe 18:59:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?