2
Mayıs
2024
Perşembe
ISPARTA

Isparta Emniyeti'nden sürücülere trafik haritası

Isparta Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri, Isparta’daki sürücülere dağıtılmak üzere özel bir harita hazırladı. "Isparta Trafik Haritası" adı verilen haritada radar ekiplerinin görev yerleri ile sis ve gizli buzlanmanın yoğun olduğu yerler, trafik kara noktaları ile kar yağışının yoğun olduğu yerlerle sağlık kuruluşlarının bulunduğu noktalara yer verildi.

Sürücülere büyük kolaylık sağlayacak Trafik Haritası’na göre Bölge SSK Hastanesi’nden Kolçelik Kavşağı’na kadar olan ve Üniversite Yolu olarak bilinen Süleyman Demirel Bulvarı’nda tam donanımlı radar ve trafik ekipleri görev yapıyor.
Trafik Haritası’nda sürücülere bazı uyarılar da yer alıyor. "Lütfen kurallara uyalım, kurallar medeni insanlar içindir", "Sorumlu insan, sorun yaratmayan insandır", "Unutmayınız ki aracı ustaca kullanıyorum demek, trafik kurallarını biliyorum demek değildir" gibi uyarıların yer aldığı haritanın arka sayfasında da bölgedeki kara noktalar ile sisli ve gizli buzlanma alanlarına yer veriliyor.

ISPARTA
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2004 Cumartesi 19:20:15
Güncelleme :18 Ocak 2004 Pazar 16:24:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?