30
Nisan
2024
Salı
ISPARTA

Isparta gül güzelini seçti

ISPARTA GÜL GÜZELİNİ SEÇTİ

Bu yıl 11'incisi düzenlenen Isparta Gül Halı Kültür ve Turizm Festivali, Gül Güzellik Yarışması'na sahne oldu. Kaymakkapı Meydanı'nda halkın yoğun katılımıyla yapılan güzellik yarışmasında 10 aday birinci olabilmek için ter döktü.

Ece Erken'in sunduğu yarışmada Atilla Arcan, Süleyman Demirel ve Zeki Müren taklitleriyle ve anlattığı fıkralarla izleyenleri kırdı geçirdi. İstanbul uçağına yetişmesi gereken Erken, yarışmanın ikinci bölümünde sunuculuğu Atilla Arcan'a bıraktı. Gül Güzellik Yarışması'nın jüri üyeleri arasında ünlü mankenler Eva Maya ve İlknur Soydaş ile birlikte Antalyalı manken Naz Laçin, Organizatör Servet Şan ve Var mısın Yok musun? yarışmasından tanınan Evren yer aldı.

Yarışmada güzeller 3 kez değişik kıyafetlerle jüri üyelerinin karşısına çıktı. Manken Eva Maya, güzellerin heyecanını yenebilmesi için gelecekte ne yapmak istediklerini sorarken, Servet Şan da Isparta'yı anlatmalarını istedi. Güzellerin sahne performansından sonra değerlendirmeye geçildi. İlk üçü seçmekte hayli zorlanan jüri sonunda kararını verdi ve sonuçları Atilla Arcan açıkladı. 4 numarayla yarışmaya katılan Tuğba Gürbüz Gül Güzeli seçilerken, ikinciliği Ezgi Ünal, üçüncülüğü ise Hasret Algül elde

etti. Gül Güzeli'ne tacını Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın eşi Dilek Günaydın takarken, güzeller objektiflere dakikalarca poz verdiler.

ISPARTA GÜL GÜZELİNİ SEÇTİ
ISPARTA GÜL GÜZELİNİ SEÇTİ
İHA
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2010 Cumartesi 21:01:00
Güncelleme :12 Haziran 2010 Cumartesi 21:59:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kaan kartal IP: 78.163.144.xxx Tarih : 13.06.2010 21:38:53

Sanırım ruhu güzel.