2
Mayıs
2024
Perşembe
ISPARTA

Isparta Huzurevi'nde bir başka spor keyfi

Isparta Huzurevi Müdürlüğü’ne bağışlanan koşu bandı, huzurevinde spor odasının yapılması için vesile oldu. Koşu bandına yaşlıların ilgi gösterdiğini gören Huzurevi Müdürü İhsan Eren bunun üzerine spor odasına bir de masa tenisi ekledi.

 Yaşlıların şu an spor yapmalarından dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen İhsan Eren, "Huzurevimizde şu an koşu bandı ile masa tenisi var. Önümüzdeki günlerde bu salonu zenginleştirmek istiyoruz. Bu konuda hayırsever vatandaşlarımızdan yardım bekliyoruz" diye konuştu.


Öte yandan yaşlıların sürekli ve sağlıklı olarak spor yapmalarını sağlamak amacıyla bir spor uzmanına ihtiyaç olduğunu kaydeden Eren, bu konuda henüz bir gelişme olmamasından yakındı.

iha-ısparta
Yayın Tarihi : 16 Ağustos 2004 Pazartesi 23:18:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
fulya ozcan IP: 88.229.79.xxx Tarih : 5.10.2006 14:56:15
öncelikle spor faaliyetleriniz için teşekkür ederim.çünkü gerçekten ihtiyaçları var.ancak şunu da eklemek istiyorum ki,ben huzurevini ziyarete gittiğim zaman çok etkilendim.sebebi ise oranın yeteri kadar temiz olmamasıydı.sanırım belediyeden görevliler geliormuş.ancak aralarında çok yaşlı insanlarda var ve bazı şeylerde daha itinalı olunabilir.spor faaliyetleri çok iyi bir ikir olmuş,çünkü çok sıkılıolardı..teşekkürlerimi de sunmak isterim.iyi günler