30
Nisan
2024
Salı
ISPARTA

Isparta terörü lanetledi

ISPARTA'DA 'TERÖRE LANET  MİTİNGİ'

Türkiye Harp Malulü Gazi Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi tarafından düzenlenen 'Teröre Lanet Mitingi'nde teröre tepki yağdı.

Yağmur altında düzenlenen mitingde konuşan Türkiye Harp Malulü Gazi Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Emin Pınar, terör örgütünün arkasında ABD ve İsrail olduğunu söyledi. Pınar, "150 kişilik grup olduğu söylenen terörist grubun İsrail'e milyonlarca dolar ödeyerek satın aldığımız Heronlar tarafından nasıl olup da fark edilmediği, fark edilmişse neden önlem alınmadığı, katırlarla çekilen ağır silahların güvenlik güçleri tarafından nasıl görülmediği aklımıza takılan ve cevap bekleyen sorular

olarak hafızalarımızda yer almıştır. 6 ayda yaklaşık 150 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtiliyor. Neden bizim şehitlerimizin tabutları tüm dünyanın gözleri önünde defnedilirken, öldürülen teröristlerin leşleri Türk Milleti'ne gösterilerek acımız hafifletilmiyor?" dedi.

Teröristbaşı ile görüşen avukatların, ondan aldığı emirleri, terör örgütüne ilettiği ve akabinde bazı kanlı eylemlerin yapılmaya çalışıldığına dikkat çeken Pınar, "Demokratik hakkımızı ortaya koymazsak, bu yangın sadece vatansever Anadolu insanını yakmakla kalmayacak, ülkenin her ocağını yakmaya devam edecektir. Şehitlerimize ve ülkemize sahip çıkmak için tüm siyasi partilerimize bir sonraki şehide kadar sürekli tekrarlanan nutukları atmak yerine kavgaları bir kenara bırakarak teröre çözüm bulacak devlet

politikası belirlenmesi için çaba sarf etmelerini ve bir an evvel idam cezasını Meclis'te çıkararak örgüt elebaşlarını 24 saat içinde idam etmelerini talep etmekteyiz" ifadelerini kullandı.

Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanı Erdal Büyüksavaş da 25 yıldır şehit edilen evlatların acısının yüreklerde yanardağa dönüştüğünü belirterek, "Artık tahammülümüz kalmadı. Türkiye'nin bir an evvel İsrail, ABD, Avrupa üçleminden kurtularak milli birlik içerisinde tek yumruk olmasını talep ediyoruz. Türkiye'de terör örgütünden kurtulmanın tek yolu teröristbaşının idam edilmesidir" dedi.

Kamu-Sen İl Temsilciliği adına söz alan Ahmet Camuzcu ise terör olayları her gün artarken bölücü başının, "ağırlandığı sarayından" örgüte talimat verdiğini, Meclis'te PKK yandaşlarının devlete kafa tutuğunu söyledi. Bu milletin sabrı taştığı zaman yaşanacakların sorumlusunun kendi ülkesinde soruna çözüm bulamayanlar olacağını belirten Camuzcu, "Bir an önce terör örgütünün ekonomik desteği kesilmelidir. Güvenlik önlemleri almakla terörün son bulmayacağı ortadadır" dedi.

Konuşmaların ardından mitinge katılanlar teröre lanet sloganları atarak sessizce dağıldı.

ISPARTA'DA 'TERÖRE LANET  MİTİNGİ'
ISPARTA'DA 'TERÖRE LANET  MİTİNGİ'
ISPARTA'DA 'TERÖRE LANET  MİTİNGİ'
İHA
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2010 Cuma 20:18:01
Güncelleme :25 Haziran 2010 Cuma 20:41:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?