2
Mayıs
2024
Perşembe
ISPARTA

ISparta'da BAGEV'in fuar hazırlıkları sürüyor

Batı Akdeniz Geliştirme Vakfı (BAGEV) tarafından 12-16 Mayıs 2004 tarihleri arasında düzenlenecek olan Ticaret ve Sanayi Fuarı ile ilgili hazırlıkları gözden geçirildi.


BAGEV 2004 Fuarı Danışma Kurulu'nun Büyük Isparta Oteli'nde yaptığı toplantıya Isparta Valisi İsa Parlak ile Burdur Valisi Can Direkli de katıldı. BAGEV Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Özgen yaptığı konuşmada fuarın sadece tanıtım amacı gütmediğine dikkat çekti.

Ticaret ve Sanayi Fuarı ile işbirliği ve iletişim ortamı doğacağını vurgulayan Özgen, "Fuar yalnızca bir tanıtım organizasyonu değildir. Aynı zamanda bir işbirliği ve iletişim ortamıdır. Fuar süresince iş adamlarımızın gerçekleştirecekleri temaslar, hükümet ve kamu, kurum temsilcilerinin katılımı, bölgesel ve sektörel sorunların ele alınması gibi faaliyetler de en az tanıtım kadar önemlidir" diye konuştu.


Fuar için şu ana kadar 65'e yakın firma ile sözleşme imzalandığını açıklayan Özgen, önümüzdeki günlerde yeni katılımcılarla bu sayının artacağını beklediklerini sözlerine ekledi.

ISPARTA - İHA
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2004 Çarşamba 23:48:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?