2
Mayıs
2024
Perşembe
ISPARTA

Isparta'da festival hazırlığı

Isparta Valiliği ve Isparta Belediyesi tarafından organize edilen 5. Uluslararası Gül, Halı, Kültür ve Turizm Festivali'nin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Birçok etkinliğin yer alacağı festivalin konser sanatçısı ise Sibel Can olacak. Her yıl yapılan Miss Rose Gül Güzeli Yarışması ise bu yıl yapılmayacak.
Ispartalı esnafın ürünlerini satışa sunacağı standlar, bu yıl 6 Mart Caddesi ile Endüstri Meslek Lisesi Caddesi arasında açılacak. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin ışıklı araçları her yıl olduğu gibi bu yıl da festivalin renkli etkinlikleri arasında yer alacak. Bu yılki festivalin en ilginç konusunu ise dünyanın en uzun halı yoluyla Guiness Rekorlar Kitabı'na aday olma projesi gösteriliyor. Isparta-Eğirdir karayolu üzerinde vatandaşların evlerinden vereceği halılarla kırılması planlanan dünya rekoru için Guiness'in Türkiye temsilciliğine başvuru yapıldı. 4-5-6 Haziran tarihleri arasında yapılacak 5. Uluslararası Gül, Halı, Kültür ve Turizm Festivali, Gökçay Mesireliği'nde yapılacak kapanış kokteyli ile son bulacak.
ISPARTA - İHA
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2004 Salı 20:13:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kadir kadaradaş IP: 78.161.71.xxx Tarih : 20.04.2008 16:30:19

gerçekten 5 senedir oldugu gibi bu senede halk arasında büyük açılı bir fersiwal olması söz konusu gerçekten bu sene festivalin yeni yapıda olan mesirelik alan olan öküzbatlıda yapılmasını beklerken en uzun halı yolunu düşünmeniz daha bi ilgilçliktir başarılarınızın dewamını dilerim ayazmana pamukşekercisi kadir karadaş...