5
Mayıs
2024
Pazar
ISPARTA

Isparta'da satırlı cinayet

Isparta'nın Sav kasabası yolu üzerinde bulunan çorbacıda başlayan ve çevre yoluna kadar süren tartışma sonrası çıkan kavgada, bir kişi öldü, bir kişi de yaralandı.


Olay yılbaşı gecesi meydana geldi. H. Eryılmaz, N.Uğur, K. Uğur, E. Çakmakçı, E. İpekçi, H. Civa ve A. Avcu'dan oluşan grup, B. Kafadar ve oğlu A. Kafadar ile bir çorbacıda münakaşa etti. Çorbacıdan kalkan grup Kafadar ailesini çevre yoluna kadar takip etti. Burada iki grup arasında tekrar başlayan tartışmada arabadan satırı çıkaran 22 yaşındaki A. Kafadar, Nuri Uğur'u boğazından yaraladı.


Arkadaşının yaralandığını gören A. Avcu da, elinde bulunan bıçağı A. Kafadar'ın göğsüne sapladı. 112 Acil servisleri tarafından SDÜ Tıp Fakültesi'ne kaldırılan A. Kafadar tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayda boğazından yaralanan Nuri Uğur ise Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tedavi altına alındı. Satır ve bıçakların kullanıldığı kavgaya karışanlar emniyet ekiplerinin yaptığı çalışma sonrası tek tek yakalandı. Adliyeye sevk edilen zanlılardan altı kişi tutuklandı.

İha
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2009 Cuma 12:54:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sadulah çetin IP: 78.164.247.xxx Tarih : 4.01.2009 18:48:02

kardesım çocukluk arkadasım benım haberını okuyunca sok oldum gozlerıme inanamadım bu kadar ucuz olmmamalı innanmıyorum sen kımseyle kavga etmezsın kımseye satr falan cekemezsın olamaz baska seyler olmalı dunyanın en temız insanısın sen anlamak mumkun dııl demmekıı senın ıcın yolun sonuymus allahın takdırı bısey dıyemem allah mekanını cennet etsın enkısa zamanda ıspartaya gelıcem senın mezarına kardesım benım.......