2
Mayıs
2024
Perşembe
ISPARTA

Isparta'da sinekle mücadele seferberliği

Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü muhtarları bilinçlendirmeye yönelik "Karasinek ve Sivrisinekle Mücadele" konulu bir toplantı düzenledi.
Isparta Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Ali Bozkurt, Çevre ve Orman İl Müdürü Tayfun Büyükküpçü ile mahalle muhtarları katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Ali Bozkurt, "Daha temiz bir Isparta için el ele vermeliyiz. Her şeyin temelinde temizlik yatıyor. Isparta’yı temiz bir hale getirmek bizim elimizde. halkımızı uyarmak da sizin göreviniz" dedi.
Toplantıya konuşmacı olarak katılan BAYER Sorumlu Müdürü Orhan Yılmaz firmayı tanıtarak, bugüne kadar yaptıkları hizmetleri ve başarılarını anlattı. Firmanın Teknik Müdürü İsmail Özdemir ise, "Çevreye, insanlara, gıda maddelerine zarar vermeden çevremizi korumak amacıyla bu toplantıyı düzenledik. Bir canlının zararlı olabilmesi için insanlarda sağlık riski oluşturması ve ekonomik kayba yol açması gerekiyor. Burada amacımız, belediye ve diğer ilgili kurumların taleplerine uygun mevcut program çerçevesinde alternatifler geliştirmek. Konu ile ilgili bilimsel çalışmalar gerçekleştireceğiz" diye konuştu.
ISPARTA - İHA
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2004 Cuma 23:16:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?