30
Nisan
2024
Salı
ISPARTA

Isparta’dan Pakistan’a yardım eli

ISPARTA’DAN PAKİSTAN’A YARDIM ELİ

Isparta’da Elele Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, sel felaketi yaşayan Pakistan için kermes düzenleyerek yardım kampanyası başlattı.

Elele Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Dr. Canan Aydın, dernek üyeleri ve hayırseverlerin katkıları ile eski İl Özel İdaresi binası yanında ‘Onlar Hep Yanımızdaydı, Şimdi Sıra Bizde Pakistan’ sloganıyla düzenlenen kermesten elde edilen 10 bin TL ile Pakistan’a yardım sağlandı.

Dernek tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılan Isparta Valisi Ali Haydar dernek üyelerine teşekkür ederek, “Pakistanlı kardeşlerimiz için yardım kampanyası başlatmıştık. Bu kampanya çerçevesinde hanımlar kendi aralarında önemli çalışmalar yaptı. Onun ilk büyük ve güzel örneğini Canan Aydın’ın başkanlığını yaptığı El Ele Derneği sergiledi” dedi.

VALİ ÖNER ALNINDAN ÖPTÜ

Kampanyaya çocukların yoğun ilgi göstermesi yapılan yardımları daha da anlamlandırırken

ailesi ile birlikte iftar yemeğine katılan Gürkan İlköğretim Okulu 5. sınıf öğrencisi engelli Şeyma Karaceylan’ın yapmış olduğu el işlerini Pakistan’a yardım etmek amacıyla El Ele Derneği’ne bağışlaması duygulu anların yaşanmasına neden oldu. Vali Öner herkese örnek olacak anlamalı davranışı nedeniyle Şeyma Karaceylan’ı alnından öperek tebrik etti.

ISPARTA’DAN PAKİSTAN’A YARDIM ELİ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2010 Perşembe 10:44:04
Güncelleme :3 Eylül 2010 Cuma 17:46:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?