5
Mayıs
2024
Pazar
ISPARTA

Ispartaspor'da istifa şoku!

Ispartaspor'da teknik direktör Tarık Söyleyici ve teknik heyetten üç kişi istifa etti.

TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Ispartaspor'da yaklaşık 1 ay önce kulüp yönetiminin görevine son verdiği Nihat Baran'ın yerine getirilen Teknik Direktör Tarık Söyleyici, bugün istifasını yönetime sundu.

Söyleyici ile birlikte antrenörler Derya Tutkun, Hakan Şimşek ve kaleci antrenörü Öncel Birlik de istifa dilekçelerini yönetime sundu. Söyleyici ve teknik heyet huzurlu bir çalışma ortamı bulamadıklarından ötürü istifa ettiklerini açıkladılar.

Teknik Direktör Söyleyici, istifasının ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi; "Isparta'mızı kaynaştırmak ve geçmişteki heyecanı yeniden yaşatmak amacıyla Ispartaspor'da göreve gelmiştik. Alt sıralarda devraldığımız takımı kısa süre içerisinde şampiyonlu yarışına ortak ettik. Alınan başarılı sonuçlar neticesinde iç sahadaki maçlarımızı 7-8 bin seyirci önünde oynamayı başardık. Ancak görev yaptığımız 1aylık sürede huzurlu bir çalışma ortamı bulamadık. Bu koşullar altında Ispartaspor'a yararlı olamayacağımız düşüncesiyle teknik heyet olarak görevden
affımızı istiyoruz. Ispartaspor'a bundan sonraki dönemde başarılar dileriz."

Isparta'yı şok eden istifaların ardından, kulüp yönetiminden açıklama gelmezken, yönetimin toplanarak istifaları değerlendireceği öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2008 Perşembe 16:20:23
Güncelleme :30 Ekim 2008 Perşembe 16:25:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ilker IP: 212.175.115.xxx Tarih : 3.11.2008 11:50:28

il takımı olarak halen daha amatör üstü 3. ligde mücadele eden takım olmamız düşündürücüdür. parasızlık diyeceksiniz ama para her takımda varda sadece bizdemi yok.bugüne kadar hiç olmadı zaten nedense.müessese takımlarının bile başarılı sonuçalar aldığı liglerde biz rezilleri oynuyoruz. tam takım düzeldi deniyor bu seferde hoca problemi. en güzeli çekin şu takımı yada isim hakkı verin sponsorlu olsun. mesela çanakkale dardanel gibi çaykur rize gibi neden göltaş ısparta olmasın. nedeni yiyicilerin önü kesilecek.onun için. şehir dışında yaşamama rağmen ısparta spor bulunduğum yere 2 kez maç için gelir izlerim. takip ederim .artık 2. ligde olan bir ısparta spor istiyoruz.