30
Nisan
2024
Salı
ISPARTA

Isparta’ya 7 kupa

ISPARTA’YA 7 KUPA

Afyonkahisar’ın Dinar ilçesinde Dinar Turing tarafından organize edilen ‘2. Araç Modifiye Festivali’ ile ‘Oto Peformans, Ses ve Görüntü Sistemleri Yarışmaları’nda Isparta Motor Sporları Kulübü (IMK) 7 kupa aldı.

Isparta, Burdur, Afyonkarahisar, Antalya ve Aydın olmak üzere 5 ilden 200 araç sahibinin katıldığı yarışmada Arap Car Sound’un sahibi Ramazan Erol’a ait olan BMW 325 CI marka araç yarışmanın ve festivalin ilgi odağı haline geldi. Isparta’dan Arap Car Sound ses sitemlerinin sponsorluğunda 50 aracın katıldığı yarışmalar, araç görselliği, motor performans, oto ses ve görüntü sistemleri olmak üzere 3 dalda gerçekleştirildi.

Isparta Motor Sporları Kulübü (IMK) Başkanı Hasan Kartal, Dinar’da gerçekleştirilen yarışmalarda Isparta farkını bir kez daha ortaya koyduklarını söyledi. Kartal, Ispartalı araçların sponsorluğunu üstlenen Arap Car Sound’un alınan kupalarda büyük emeğinin bulunduğunu ifade etti. Araç görselliğinde 2, motor performansında 3, oto ses ve görüntü sistemlerinde de 2 kupa alarak toplam 9 kupadan 7’sini elde eden araçların modelleri ve Ispartalı araç sahiplerinin isimleri ise şöyle:

“Oto Ses Ve Görüntü Sistemleri’nde BMW 325 CI -Ramazan Erol birinci, Doğan SLX aracı ile Veli Diktaş ikinci, Motor Performans’nda Subaru İmpraze aracı ile Seçkin Şensöz birinci, Turbolu Doğan SLX ile Koray Küçükgülbahar ikinci, Doğan SLX ile Zafer Aydemir üçüncü, Görsellik’de Doğan SLX aracı ile Hasan Kaya birinci, Şahin S ile Murat Bozoğlu ikinci.”

ISPARTA’YA 7 KUPA
İHA
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2010 Salı 11:09:05
Güncelleme :6 Temmuz 2010 Salı 11:20:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?