6
Mayıs
2024
Pazertesi
ISPARTA

İtfaiyeciler Haftası kutlanıyor

Isparta’da İtfaiyeciler Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. İtfaiye Müdürü Halil Açar, İtfaiyeciler Haftası nedeniyle Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı ziyaret etti.

Açar ziyarette yaptığı konuşmada görevleri ve çalışmaları ile ilgili bilgi vererek, “İtfaiye Müdürlüğü olarak 7/24 görev başındayız.Teknolojiyi yakından takip ederek son çıkan yenilikleri de Isparta’ya kazandırmak için gayret gösteriyoruz. Hedefimiz her yıl araç filomuzu genişletmektir. Bunun için de bütçemizi ona göre ayarladık" dedi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da itfaiye müdürlüğünün olağanüstü başarı içerisinde olduğunu belirterek, yangın ve tabi afetlere daha çabuk yetişilebilmesi için şehrin çeşitli bölgelerine itfaiye istasyonları kurduklarını hatırlattı.

Başkan Günaydın, "Bu istasyonlarımız o bölgedeki mahallelere çok kısa zamanda ulaşmak için büyük imkan sağlamaktadır. Bugün itfaiye araç filomuza yeni bir aracımızı katmanın da heyecanı içerisindeyim. Aracımız çok amaçlı ve dar yollarda çok rahat kullanılabilecek bir araçtır.Bu kutsal görevi yapan arkadaşlarımızın da haftasını kutluyor ve tebrik ediyorum” dedi.

İtfaiye Müdürlüğü daha sonra kortej ile yeni araçlarını halka tanıttı. Mimar Sinan Caddesinde bir araya gelen itfaiye ekipleri, kortej eşliğinde Belediye İşhanı'na kadar yürüdü. Kortejde tulumbacılar vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi.

iha
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2012 Salı 17:52:42
Güncelleme :25 Eylül 2012 Salı 17:55:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?