6
Mayıs
2024
Pazertesi
ISPARTA

Kar timleri görev başında

Isparta Belediyesi'ne bağlı ekipler etkili olan kar yağışı sonrası sabahın ilk ışıklarına kadar çalıştı.

Çalışmalar kapsamında şehrin açılmayan ana arteri kalmazken, ikinci derecedeki tali yollarda temizlendi. Yollarda biriktirilen karlar ise kamyonlarla şehir dışına götürüldü.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın karla mücadele çalışmalarını gece 03.00'dan itibaren yerinde inceledi. Mahalleleri ve ana arterlerde yürütülen çalışmaları bizzat yerinde inceleyen Belediye Başkanı Günaydın, şehirdeki tüm caddeleri gezdi. Başkan Günaydın, şehrin tüm ana arterlerinin açık olduğunu ve bunun yanı sıra ara arterlerdeki çalışmalarında tamamlandığını aktardı.

Sabah mesai saatine kadar Isparta'nın tüm ara arterleri dahil bütün yollarının açılmış ve solüsyon ile tuzlama çalışmalarının bitmiş olacağını aktaran Başkan Günaydın, Ayazma Mahallesi ile Vatan Mahallesi'ndeki çalışmaları incelemesi sırasında yaptığı değerlendirmede, bu mahallelerin yollarının da tamamen açık olduğunu sözlerine ekledi.

Isparta Belediyesi'ne bağlı karla mücadele ekiplerinin 24 saat esasına göre çalışmalarını sürdürdüğünü dile getiren Başkan Günaydın, “Tüm Isparta'ya hakim olmuş durumdayız. Caddelerimizin açılması sonrasında yol kenarlarında biriktirilen karlarda kamyonlarla şehir dışına taşınıyor. Tuzlama ve solüsyon çalışmalarımız sürüyor. 5 tuzlama aracımız sabaha kadar ve ardından da gerek duyulursa gün boyu çalışacak” şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2012 Çarşamba 18:53:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?