7
Mayıs
2024
Salı
ISPARTA

Kayak merkezine servis uygulaması

Isparta Kültür ve Turizm İl Müdürü Abdullah Kılıç, Davraz Kayak Merkezine Ispartalıların yoğun bir şekilde talep gösterdiğini ancak Davraz'a gitme imkanı olmadığı için bu talebin karşılanamadığını söyledi. Davraz'ın kayak severleri beklediğini belirten Kılıç, Ispartalı vatandaşları Davraz'la buluşturmak için servis uygulaması başlatıldığını söyledi. 

Hafta sonları Davraz Kayak merkezinde yüzde 70 doluluk oranı olduğunu, kar kalınlığının ise 70 santimetre olduğunu belirten Kılıç, tüm Ispartalı vatandaşları Davraz'a gitmesini istedi. 

Davraz'ın güzelliklerini herkesin görmesi gerektiğini belirten Kılıç, "Uzun zamandır vatandaşlardan bize Davraz'a servis kalkması konusunda talepleri geliyordu. Bu soruna el attık ve servis sorununu çözdük. Bu bizim için sevindirici bir gelişme. 

Servis Cumartesi ve Pazar günü Otel Isparta arkası ve İplikçi Camii arasından kalkacak. Servisler saat 10.30, 11.30, 12.30 ve13.30'da Davraz'a hareket edecek. Davraz'dan ise saat: 17.00'ye kadar otobüs olabilecek. Otobüs ücretli olup gidiş ve geliş 4'er YTL'den 8 YTL olacak. Davraz'a servis kalkması Davraz'ın tanıtımı için olumlu bir gelişme. Çünkü Davraz'a herkes gidemiyor. Bu yüzden servislerin konması ile birlikte artık tüm kayak severler Davraz'a gidecek." dedi.
iha
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2007 Çarşamba 11:43:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
suleyman demir IP: 88.226.242.xxx Tarih : 18.01.2007 17:29:33
umarim bu cikis (telesej) ucretlerine de bir cozum bulunur kac senedir ayni yalanlarla kandiriliryoruz... kayak kulubu ögrencilerine indirim uygulayami vaat edip sezon acilinca valiligin sozunden caymasinden biktikkkk.... lutfen bu konuda da duyarliliginizi bekliyoruz.