5
Mayıs
2024
Pazar
ISPARTA

Kaza yapan öğretmen unutulmadı

Isparta'da trafik kazası geçirdiği için vücudunda meydana gelen kırıklar nedeniyle ayağa kalkamayan Mesleki Eğitim Merkezi öğretmeni Rıza Erol'u meslektaşları 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde unutmadı.

Ziyarette, okuldaki öğretmenleri temsilen Türk Eğitim-Sen Isparta Şube Sekreteri Şaban İliksiz, Sendika Okul Temsilcisi Süleyman Tınastepe, okul öğretmenleri Gönül Ünlüsoy ve Mehmet Özgüner yer aldı. Rıza Öğretmeni evinde ziyaret eden meslektaşları, geçmiş olsun temennisinde bulunarak, Erol'un Öğretmenler Günü'nü kutladılar.

Duygusal anların yaşandığı ziyarette Rıza Erol, öğretmen arkadaşlarının böylesine anlamlı bir günde kendisini eve kadar gelerek ziyaret etmelerinden ötürü memnuniyetini dile getirdi. Erol, "Arkadaşlarımın böyle anlamlı bir günde bu nazik davranışları için kendilerine teşekkür ediyorum. Beni memnun ettiler. Hatırlanmak kadar güzel başka bir duygu olamazdı" dedi.

Ziyarette konuşan Türk Eğitim-Sen Şube Sekreteri Şaban İliksiz, "Öğretmen arkadaşlarımızın da iştiraki ile, geçtiğimiz ay kaza yapan arkadaşımız Rıza öğretmenimize hem geçmiş olsun hem de öğretmenler günü vesilesiyle kutlamada bulunmak amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdik. Öğretmen arkadaşımız Rıza Erol'a acil şifalar diliyor, kendisini kısa süre içersinde aramızda görmeyi umut ediyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2008 Pazartesi 18:51:52
Güncelleme :24 Kasım 2008 Pazartesi 18:56:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?