7
Mayıs
2024
Salı
ISPARTA

Kaza yerine anıt mezar yapılacak

Isparta İl Genel Meclisi, Atlas Hava Yolları'na ait düşen yolcu uçağında hayatını kaybedenler için anıt mezar yaptıracak.

İl Genel Meclisi Başkanı Fevzi Özdemir, Aralık ayının ilk toplantısında aldıkları kararla kazanın yaşandığı bölgede bir anıt mezar yapılacağını açıkladı. Meclis toplantısında, uçağın düştüğü Keçiborlu ilçesine bağlı Türbetepe mevkiine bir anıt mezar yapılması önerisinde bulunan Özdemir, anıt mezarın üzerine ölen kişilerin isim ve fotoğraflarının konulabileceğini söyledi.

Özdemir, Süleyman Demirel Havalimanı'na uçağın kapalı havalarda inişini sağlayan ILS cihazı (aletli iniş sistemi) konulması yönünde de çalışmaların başlatılması için karar alındığını söyledi. İl Genel Meclisi Başkanı Fevzi Özdemir, olaydan dolayı büyük üzüntü yaşadıklarını ifade ederek, "Ateş düştüğü yeri yakıyor. Allah bir daha böyle bir acı yaşatmasın. Ölenlere Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2007 Salı 11:41:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cennet doğanay IP: 193.140.144.xxx Tarih : 5.12.2007 12:57:02

uçak kazasında hayatını kaybedenlere ALLAH c.c. rahmet eylesin geride kalanlara sabır ihsan etsin inşallah. acınızı paylaşıyoruz tekrar başınız sağ olsun