2
Mayıs
2024
Perşembe
ISPARTA

Körüklü otobüs sefere başlıyor

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, geçtiğimiz ay açıkladığı ve Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) ile şehir merkezi arasında çalışacak olan körüklü otobüsü test etti.

Plakası çıkan, birkaç güne kadar servise girecek olan ve metrobüs tarzı işleyecek olan körüklü otobüsü test eden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, SDÜ ile şehir merkezi arasında özellikle sabah ve akşam saatlerinde yoğunluk yaşandığını belirtti. Başkan Günaydın, metrobüs tarzı işletilecek olan körüklü otobüslerin sayısının ikiye çıkarıldığını ve kısa süre içerisinde filoya bir otobüs daha ilave edileceğini söyledi. Körüklü otobüsün tüm konforunun bulunduğunu belirten Başkan Günaydın, üniversiteye giden öğrenci ve akademik kadro ile personellerin daha da rahat edeceğini ifade etti.

SS 18 No'lu Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Mehmet Yavuz ve yönetim kuruluna da teşekkür eden Başkan Günaydın, Şubat 2014'e kadar 22 otobüsün daha hizmete gireceğini dile getirdi. Başkan Günaydın, "Isparta'ya 2014 model 22 otobüsümüz daha geliyor. Isparta'nın toplu ulaşımda sıkıntısı kalmıyor. Halk otobüsleri işletmemize de duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu

iha
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2013 Çarşamba 14:31:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?