3
Mayıs
2024
Cuma
ISPARTA

KOSGEB Isparta'da sinerji yaratacak

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) protokolü ile Isparta’da faaliyete başlayan KOSGEB Isparta Sinerji Odağı hizmete girdi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile KOSGEB işbirliği kapsamında KOSGEB desteklerinin Isparta’da faaliyet gösteren KOBİ’lere ulaştırılması amacıyla ITSO’da kurulan KOSGEB Isparta Sinerji Odağı bugün gerçekleştirilen törenle hizmete girdi. ITSO’da gerçekleştirilen açılışa KOSGEB Başkanı Erkan Gürkan, KOSGEB Denizli işletme Geliştirme Bölge Hizmet Müdürü Kemal Biliç, ITSO Başkanı Eyüp Avcular ve çok sayıda iş adamı katıldı.

Açılıştan sonra gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısında bir konuşma yapan Denizli Bölge Müdürü Kemal Biliç, 2004 yılında önceki yıllar itibariyle bölgedeki sanayiciye daha fazla destek verildiğini söyledi. 2005 yılında ise verdikleri desteklerin daha da artacağını dile getiren Biliç, KOSGEB Genel Başkanlığı’nın bu konuda çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

KOSGEB Genel Başkanı Erkan Gürkan ise, önemli olanın makam değil gönüllerin birleşmesi olduğunu söyledi. Aşk ve sevgi olmadığı taktirde yapılan işte bereket bulunamayacağını ifade eden Gürkan, milletin imkanlarının daraldığı bir ortamda eldeki imkanları nasıl maksimum seviyeye çıkarabileceklerini düşündüklerini kaydetti. Değişim sürecini başlattıklarını ifade eden Gürkan, destek sayısını artırdıklarını, sanayiciye eşitsizlik, haksızlık yapma hakkına sahip olmadıklarını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2005 Cuma 19:26:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?