5
Mayıs
2024
Pazar
ISPARTA

Küçük kıza iğrenç saldırı!

Isparta’nın Yalvaç İlçesi'ne bağlı Kumdanlı Beldesi'nde epilepsi hastası 19 yaşındaki B.B., 5 yaşındaki kuzeni İ.Ş.’ye götürdüğü kendi evlerinde cinsel saldırıda bulundu.

Olayı annesine anlatan minik kız, annesinin haber verdiği polis tarafından rapor için hastaneye götürüldü. Bu sırada hiçbirşey olmamış gibi kuzenini hastanede ziyarete gelen B.B., polis tarafından yakalanarak dün akşam çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

Yalvaç İlçesi'ne bağlı Kumdanlı Beldesi'nde epilepsi hastası B. B., 5 yaşındaki kuzeni İ.Ş.’yi gezdirme bahanesiyle alarak ailesiyle yaşadığı kendi evlerine götürdü. Bekar olan B. B., iddiaya göre evde kimsenin olmadığı sırada kuzeni İ.Ş.’ye cinsel saldırıda bulundu.

Daha sonra kendi evlerine giden küçük kız, annesine olayı anlattı. Anne S.Ş.'nin polise başvurması üzerine minik İ.Ş. doktor raporu alınması için önce Yalvaç Doğum Hastanesi’ne götürüldü. Burada rapor hazırlanamayınca İ.Ş. Isparta Devlet Hastanesi’ne, burada da rapor hazırlanamayınca Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi. İ.Ş.’nin burada yapılan kontrolünde cinsel saldırıya maruz kaldığı yönünde rapor verildi.

HASTANEYE KIZI ZİYARETE GELDİ

Bunun üzerine polis B. B.'yi aramaya başladı. Polis aramalarını sürdürürken, SDÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde kuzenini ziyarete gelen B. B., polis tarafından yakalandı. Dün akşam adliyeye çıkarılan B. B. tutuklanarak cezaevine götürüldü.

Epilepsi tedavisi gören B. B.'nin psikolojik sorunları olduğu belirtildi.
 

Hürriyet
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2009 Perşembe 15:40:24
Güncelleme :21 Mayıs 2009 Perşembe 15:58:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?